Första advent!

Det blir tidiga mornar här hemma. Men det är skönt att det är helg, Neah och Patrik ligger och sover just nu och Nellie leker med sina dockor och jag ska väl sätta fart med lite frulle snart.

Igår var vi på 1års kalas. Brorsans dotter Ronja fyllde. Det var fullfart där hemma med en massa massa leksaker.. Ett paradis för barnen ;)
Smarrigt med tårta och kaka.
Eftersom vi kom dit vid 3 och åkte kl 6 så kom vi hem vid 7, var tvungen och handla lite i tierp innan vi åkte hem. Därför åt vi mat kl 8! Så himla sent!!

Idag är det ju första advent! Det kom jag på precis nyss..Hade helt glömt bort. Så jag ska väl tända lite ljus här hemma och bara ha en skön söndag. Jag har inte hunnit ta fram alla julgrejer än som ljusstakar och så. Måste bara leta fram det först. Det är samma visa varje år..Vart fan gjorde jag av alla julgrejerna???

Ska faktiskt ta och klippa mig snart..Rätt kort hade jag tänkt..eller det blir väl kort för min del.
Och så ska jag färga håret svart..Men det har jag ju typ nu med men med jäkligt taskigt färg och utväxten är en mil lång!

Tjing Pling!



28/11-2008

Helt otroligt att det är fredag idag igen. Vart tar veckorna vägen??
Mycket snö har försvunnit..Lite tråkigt är det allt..Kunde ju ha fått ligga kvar till jul och nyår iaf..Men det kommer väl mera.

Så vad händer idag då?...Fredagsmys med familjen :)
Ska ta och gå ut och gå med tjejerna när Neah har vaknat. Själv sover man ju inte så mycket om nätterna..Vi ligger alla fyra i våran 1,80 säng och gissa om det är trångt!
Vi ska väl lära Nellie att ligga i sin egen säng och Neah lika så men det är ju såå himla mysigt ändå när man vaknar brevid dom!
Men det där får man väl sota för sen när dom blir större och våran säng blir mindre.

Vi har en gillestuga nere i källaren och 2 rum man kan göra om så det blir våra framtidsplaner. Pappa har lovat att hjälpa till så det blir nog inga problem. Vi har 4 rum och kök uppe och än så länge får tjejerna dela rum dom är ju inte så stora så dom sitter och leker på sitt rum ändå..Eller iaf inte Neah som knappt är 3 månader hihi :D
Sen har vi ju vårat sovrum och ett rum där vi har datan och lite skit.
Mycket man vill fixa och dona här hemma men varken tid eller pengar har man just nu så vi får vänta till efter nyår.

<3<3<3 Patrik Nellie Neah <3 <3 <3

Lisa var här idag

Idag började dagen lite hektiskt. Nellie var helt galen! Hade vaknat på HEL fel sida idag. Slängde grejer omkring sig och var allmänt tjurig.
Men sen sa jag att vi skulle gå på Öppnaförskolan och då blev allting bra. Önskade att jag hade sagt det lite tidigare på morgonen bara ;)
Det var inte alls många där idag..Bara jag och 2 mammor till. Ingen ville väl ut i det här slasket!
Men stannar jag inne så blir Nellie jätte rastlös så jag är nästan tvungen och göra nånting varje dag. Och det känns bra...Lite jobbigt är det kanske när det är regn och rusk och hon vill ut i sandlådan och leka..Men vad gör man?

Halv 12 när Öppnis slutade så mötte vi upp Lisa Persson som kom från bussen. Alltid lika kul att hon kommer. Vi var ut och gick en sväng så Nellie och Neah kunde sova middag i vagnen. Sen gick vi hem och åt lite mellis.
Vi har köpt några nya filmer till Nellie och vi satte in Tingeling, hon var måttligt intresserad kan jag säga.
Hon vill bara lyssna på Kramsången och Gummibjörn på datan =D
Sen vid 4 gjorde jag o Lisa mat...Blev perfekt ;)

Nu ska Nellie hoppa in i duschen och sen är det sov dax för henne.
Kanske hinner med och se en film idag??...Eller kanske inte..Det där vet man aldrig!

Man kan bli GALEN!

Det är väl klart typiskt att datan skulle paja när man har skaffat en blogg som man ska försöka skriva i varje dag,.Suck!!
Därför sitter jag hos mamma och pappa nu och så har jag tickt (om det stavas så) mat här.
Köttfärslimpa blir det! Mmm va gott! Börjar bli riktigt hungrig faktiskt...Men det är man ju typ jämt ändå så...Synd att man inte kan skylla på graviditet eller dylikt längre ;)

Måste nog börja med julklappar snart till barnen. Neah är ju bara 3½ månad vid jul så där blir det inte många paket, en bitring iaf hehe=)
Nellie är snart 1½ år så henne blir de svårare till...Vad köper man till en 1½ åring egentligen???
Hon älskar iof dockor och allt som hör till så lite sånt kanske ;)
Julkorten får jag INTE glömma! Ska göra egna i år igen..Knäpper lite fint på dom...Klär på dom julkläderna och tomteluva så blir det bra=) Alla släktningarna blir glada.

Nej måste hjälpa mamma lite nu<3



Ska verkligen försöka den här gången!

Nu har jag skaffat mig ytterligare en blogg. Och den här gången ska jag VERKLIGEN försöka uppdatera mitt liv för er ;)

En helt vanlig dag idag, förutom att det har kommit HUR mycket snö som helst! Ska det verkligen bli en "riktig" vinter i år?? Kul för mina småtjejer iaf...Men kanske inte för mig som kommer vara hur svettig som helst efter jag har fått på dom alla kläderna!


Positivt med snö:
Ljusare på kvällarna
Mysigt på jul och Nyår
Åka pulka
Bara att sätta på sig mössan och skita i frillan

Negativt med snö:
Skotta!
Alla saker kommer fram igen som man har försökt att "kasta bort"
Alla 100 kläder man ska ha på sig
Blöt om fötterna

Nellie ligger och sover och Neah sitter just nu i mitt knä och äter på sina händer=)
Nej nu är det dax för mat för hennes del.


RSS 2.0